Contact

Contact

Philia Uitvaartbegeleiding

Peggy de With
Torenlaan 2
3284 KZ Zuid-Beijerland

Telefoon +31 6 11 19 30 77
E-mail algemeen@philiauitvaart.nl

Wij verzorgen uitvaarten in de Hoeksche Waard; Oud-Beijerland, Nieuw-Beijerland, Goudswaard, Piershil, Zuid-Beijerland, Numansdorp, Strijen, Strijensas, Klaaswaal, ‘s Gravendeel, Mookhoek, Maasdam, Westmaas, Mijnsheerenland, Puttershoek, Heinenoord en omstreken.  Ook buiten de Hoeksche Waard zijn wij actief.

Contactformulier

Wanneer je vragen hebt maak dan een vrijblijvende afspraak of maak gebruik van het contactformulier. Daar hoef je geen specifieke reden voor te hebben, misschien wil je alleen weten of je verzekering dekkend is of om uitvaartondernemingen met elkaar te vergelijken. Wij hebben respect voor ieders keuze ook wanneer je de regie in eigen handen wilt houden en de uitvaart liever zelf regelt, maar niet weet waar te beginnen.
Gesprek bij leven

Het is nog niet voor iedereen zo vanzelfsprekend om over je eigen uitvaart na te denken. Toch komt het thema “levenseinde” steeds meer uit de taboesfeer. Gelukkig maar, want uit ervaring weet ik dat het vooraf bespreken van de uitvaartwensen veel rust kan brengen. Zeker in situaties wanneer je weet dat het leven op korte termijn eindig zal zijn.

Geheel vrijblijvend kan je een afspraak maken om alle wensen en mogelijkheden vooraf te bespreken. Alle facetten van het afscheid komen dan aan bod. Als je dat prettig vindt, kijken we naar het financiële plaatje en zetten we alle besproken wensen en mogelijkheden op een rijtje in een kostenbegroting.

Misschien is er een uitvaartverzekering of misschien helemaal niet. Dat maakt voor mij geen verschil, ik heb de vrijheid om iedereen die mij het vertrouwen geeft te begeleiden.

Ook jij bent niet gehouden om bij die specifieke verzekeringsmaatschappij de uitvaart te laten regelen. Belangrijk bij het maken van deze keuze is dat je een uitvaartonderneming kiest waar jij je prettig bij voelt.

Wensenformulier

Wil je liever gebruik maken van een wensenformulier om alles rustig op een rijtje te zetten, dan kan je die hier downloaden. Heb je liever een papierenversie laat dan je adresgegevens achter op het contactformulier. Dan stuur ik een exemplaar per post toe.

Breng familieleden en of overige naasten op de hoogte van het wensenformulier en waar deze zich bevindt. Het is ook mogelijkheid een kopie ervan aan mij te overhandigen dan zal ik deze bewaren.

Vertrouwd dichtbij

Bij overlijden dag en nacht bereikbaar