Begrafenis regelen Hoeksche Waard

Betekenisvolle uitvaarten
We kijken naar jouw wensen
Transparant in de kosten

Een begrafenis regelen in de Hoeksche Waard

Is jouw dierbare overleden en ben je opzoek naar een uitvaartbegeleider die de begrafenis in de Hoeksche Waard verzorgt? Neem dan contact op met Philia Uitvaartbegeleiding. Met mijn begeleiding sta ik je bij wanneer je een begrafenis moet regelen in de Hoeksche Waard. Ondersteuning bij het verzorgen van een herdenking- of afscheidsdienst in ‘s-Gravendeel, Klaaswaal, Maasdam, Mijnsheerenland, Puttershoek,  Westmaas,  Mookhoek, Strijen, Strijensas, Heinenoord, Nieuw-Beijerland, Oud-Beijerland, Piershil, Numansdorp of Zuid-Beijerland.

Afscheid nemen kan op allerlei manieren. Ik sta je bij met mijn deskundigheid en jarenlange ervaring om je te ondersteunen bij het maken van de vele keuzes die er zijn. Zodat de begrafenis aansluit op het geleefde leven van jouw dierbare in een omgeving en sfeer die vertrouwd en herkenbaar is voor iedereen om hem of haar heen.

Wat te doen na overlijden?

Blad - Philia uitvaart

Uitvaartbegeleider
Peggy de With

Sinds 2016 ben ik werkzaam als uitvaartbegeleider en in mei 2019 ben ik gestart als zelfstandig uitvaartondernemer in de Hoeksche Waard. Door het bieden van Uitvaartbegeleiding met een frisse blik in een traditionele omgeving, wil ik onderscheidend zijn op het huidige aanbod. Ik verzorg begrafenissen, crematies en resomaties in de omgeving van de Hoeksche Waard, maar ook daarbuiten.

Wil jij een moderne uitvaart regelen voor jouw dierbare? Neem dan contact op om de uitvaart te regelen. Tijdens het eerste gesprek maken we kennis en gaan we op zoek naar het soort afscheid dat het beste bij de levensdagen van jouw dierbare past. Als begrafenisondernemer leef ik me in de sfeer en gewoontes van jouw dierbare en help je bij het maken van vele keuzes die er zijn. Zo organiseren we samen een betekenisvolle begrafenis in de Hoeksche Waard.

Kosten begrafenis
Hoeksche Waard

Voor elk budget een passende uitvaart dat is het uitgangspunt van
Philia Uitvaartbegeleiding. De keuze voor de uitvaartkist, de locatie, de invulling van de begrafenisplechtigheid en de catering heeft invloed op de totale kosten voor de begrafenis.  Het zijn juist deze persoonlijke wensen die invloed hebben op de kosten voor een begrafenis in de Hoeksche Waard en zijn dus niet op voorhand te bepalen. Kijk bij prijsvoorbeelden voor een indicatie van de kosten voor een begrafenis (algemeen graf) in de Hoeksche Waard.

Philia Uitvaartbegeleiding werkt onafhankelijk, is volledig transparant en heeft geen afspraken met vaste leveranciers. Wij hebben daardoor geen belangen bij de keuzes die gemaakt worden. Waardoor de crematiekosten of kosten voor begraven veelal gunstiger uitvallen. Kijk bij tarieven voor uitleg uitvaartkosten of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen?

Blad - Philia uitvaart

Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak

Heb je vragen over een begrafenis in de Hoeksche Waard? Neem dan contact op  +31 6 11 19 30 77 of vul het contactformulier in voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Of vraag het persoonlijk wensenboek aan om alle uitvaartwensen voor in vast te leggen.