Begrafenis regelen Hoeksche Waard

Geen traditionele uitvaarten
We kijken naar jouw wensen
Transparant in de kosten

Een begrafenis regelen in de Hoeksche Waard

Philia Uitvaartbegeleiding helpt je wanneer je een begrafenis moet regelen in de omgeving van de Hoeksche Waard. Bij het organiseren van een begrafenis komt veel kijken terwijl je ook nog het verlies van een dierbare aan het verwerken bent. ‘Philia’ betekent in het Grieks ‘vriendschap’, wat we in feite tijdelijk met elkaar aangaan tijden het organiseren van een begrafenis in de Hoeksche Waard. Jij bepaalt in hoeverre je op deze ‘vriendschap’ wenst te leunen, terwijl ik naast je sta om je te ondersteunen met mijn kennis.

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen?

Blad - Philia uitvaart
Blad met bloem - Philia uitvaart

Een begrafenis in de Hoeksche Waard regelen met mijn hulp

Wil je graag een bijzondere uitvaart regelen voor jouw dierbare? Bij Philia Uitvaartbegeleiding maken we tijdens een eerste gesprek kennis en gaan we op zoek naar het soort afscheid dat het beste bij de levensdagen van jouw dierbare past.  Als begrafenisondernemer leef ik me in de sfeer en gewoontes van jouw vriend of familielid in en help ik je bij het maken van vele keuzes. Zo organiseren we samen een begrafenis in de Hoeksche Waard die aansluit bij het geleefde leven van jouw dierbare.

Neem contact met mij op voor een vrijblijvende afspraak

Wil je ook graag begeleiding bij het organiseren van een begrafenis in de Hoeksche Waard? Neem dan contact met mij op door te bellen naar +31 6 11 19 30 77 of vul het contactformulier in. Samen regelen we een unieke begrafenis voor jouw dierbare in de Hoeksche Waard. Ook ontvang je van ons een boekje waarin in staat wat er na de uitvaart nog geregeld moet worden.