Begrafenisondernemer Hoeksche Waard

Geen traditionele uitvaarten
We kijken naar je wensen
Transparant in de kosten

Uw begrafenisondernemer in de Hoeksche Waard

Philia Uitvaartbegeleiding is een gediplomeerd begrafenisondernemer en ondersteunt bij het organiseren van een passend afscheid in onder andere Oud-Beijerland of elders in de gemeente Hoeksche Waard. Door goed te luisteren naar wat er wel en niet verteld wordt, vertalen wij deze wensen naar een waardig en warm afscheid. Daarbij houden wij ook rekening met het financiële plaatje zodat er voor ieder budget een passend afscheid kan worden georganiseerd. Kijk bij de tarieven voor meer informatie.

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen?

Blad - Philia uitvaart
Blad met bloem - Philia uitvaart

Begeleiding van een begrafenisondernemer in de Hoeksche Waard

Als begrafenisondernemer in de omgeving van Oud-Beijerland, help ik jou bij alles wat er bij het regelen van een begrafenis komt kijken. Ondanks dat je veel moet regelen, hoeft niet alles op het eerste moment. Tijdens een eerste gesprek, in de omgeving van Oud-Beijerland of elders in de Hoeksche Waard, maak je kennis met mij als begrafenisondernemer. Tijdens dit gesprek gaan we op zoek naar het soort afscheid dat past bij de levensdagen van jouw vriend of familielid. Zo kan je bijvoorbeeld een kijkje nemen tussen mijn rouwkaartencollectie zodat je op een passende manier alle vrienden en familie van jouw dierbare kunt uitnodigen.

Schakel mijn hulp in

Voor een persoonlijke begrafenis in Oud-Beijerland of elders in de Hoeksche Waard, schakel je mijn hulp als begrafenisondernemer in. Samen werken we aan een passend afscheid voor jouw dierbare. Neem contact met ons op door te bellen naar +31 6 11 19 30 77 of stuur een e-mail naar algemeen@philiauitvaart.nl. Heb je nog vragen of wens je meer informatie? Maak dan een vrijblijvende afspraak!