Betekenisvolle uitvaart verzorgen Hoeksche Waard

Betekenisvolle Uitvaarten
We kijken naar je wensen
Transparant in de kosten

Een betekenisvolle uitvaart

Wanneer je een betekenisvolle uitvaart wilt regelen, dan kies je voor Philia Uitvaartbegeleiding. Bij een betekenisvolle uitvaart is veel ruimte en tijd voor het maken van passende keuzes waarbij de rode draad uit het leven van jouw dierbare sterk naar voren wordt gebracht. Door opzoek te gaan naar een passende locatie, de juiste sfeer en overige producten en diensten die de uitvaart betekenis geven. We komen zo vaak als nodig of als gewenst is langs, om alles te bespreken. Door de begrafenis geheel in het teken van jouw dierbare te zetten, creëer je een waardig en passend afscheid.

Wat dat betreft is Philia Uitvaartbegeleiding echt onderscheidend: geen stereotype begrafenisondernemer, maar een empatische, meelevende en moderne uitvaartonderneming. Die naast zeer professioneel en deskundig vooral eigentijds is en betekenis geeft aan iedere uitvaart.

Regelmatig horen wij dat families, die kiezen voor Philia Uitvaartbegeleiding, vooral niet willen dat er een “zwarte kraai” langskomt om de uitvaart te regelen. En dat begrijpen wij natuurlijk heel goed. Niet alleen op de dag van de uitvaart zijn wij modern gekleed, ook tijdens onze begeleiding dragen wij geen sobere kleding. Wij zijn betrokken en toegankelijk in onze benadering, zodat jij in eigen sfeer en gewoontes afscheid kan nemen.

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen?

Blad - Philia uitvaart

Uitvaartbegeleider Peggy de With

Sinds 2016 ben ik werkzaam als uitvaartbegeleider en in mei 2019 ben ik gestart als zelfstandig begrafenisondernemer in de Hoeksche Waard. Door het bieden van Uitvaartbegeleiding met een frisse blik in een traditionele omgeving, wil ik onderscheidend zijn op het huidige aanbod. Ik verzorg begrafenissen, crematies en resomaties in de omgeving van de Hoeksche Waard, maar ook daarbuiten.

Wil jij een betekenisvolle uitvaart regelen voor jouw dierbare? Neem dan contact op om de uitvaart te regelen. Tijdens het eerste gesprek maken we kennis en gaan we op zoek naar het soort afscheid dat het beste bij de levensdagen van jouw dierbare past. Als begrafenisondernemer leef ik me in de sfeer en gewoontes van jouw dierbare en help je bij het maken van vele keuzes die er zijn. Zo organiseren we samen een betekenisvolle uitvaart in de Hoeksche Waard.

Een betekenisvolle uitvaart verzorgen in de Hoeksche Waard met toegankelijke ondersteuning

‘Philia’ staat in het Grieks voor het woord ‘vriendschap’. Bij Philia Uitvaartbegeleiding werken we vanuit deze vriendschap. In feite gaan we tijdelijk een ‘vriendschap’ met elkaar aan, waarin jij bepaalt in hoeverre je hier op wilt leunen. Philia Uitvaartbegeleiding helpt bij het vinden van een vorm en een locatie die bij jou en de overledene past. En werken vanuit een andere benadering; verruilen kille ruimtes voor een warme en sfeervolle omgeving, zorgen voor een afscheid met een lach en een traan en begeleiden van mens tot mens zodat jij in eigen sfeer en gewoontes afscheid kan nemen.

Tijdens het verzorgen van een betekenisvolle uitvaart in de Hoeksche Waard, wordt je ondersteund met onze kennis en ervaring en helpen we je bij het maken van de vele keuzes die er zijn. Door goed te luisteren en nooit nee te zeggen, zorgen wij voor een betekenisvolle invulling.

Blad met bloem - Philia uitvaart

Vul het contactformulier in

Heb je een vraag over de begeleiding bij het verzorgen van een betekenisvolle uitvaart in de Hoeksche op voor een vrijblijvende afspraak door te bellen naar +31 6 11 19 30 77 of stuur een e-mail naar algemeen@philiauitvaart.nl.