Bijzondere uitvaart organiseren Hoeksche Waard

Geen traditionele uitvaarten
We kijken naar je wensen
Transparant in de kosten

Een bijzondere uitvaart organiseren in de Hoeksche Waard

Een bijzondere uitvaart organiseren in de Hoeksche Waard doe je met de hulp van Philia Uitvaartbegeleiding. Samen met jou wordt er gekeken naar de levensschets van jouw overleden dierbare om een bijzondere uitvaart te organiseren in de Hoeksche Waard. Bij een bijzondere uitvaart organiseren is veel aandacht nodig voor juiste keuzes zoals een geschikte locatie, de juiste sfeer, producten en diensten.  Door de begrafenis geheel in het teken van jouw overleden vriend of familielid te zetten, creëer je een waardig en passend afscheid.

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen?

Blad - Philia uitvaart
Blad met bloem - Philia uitvaart

Een bijzondere uitvaart organiseren in de Hoeksche Waard met persoonlijke ondersteuning

‘Philia’ staat in het Grieks voor het woord ‘vriendschap’. Bij Philia Uitvaartbegeleiding werken we vanuit deze vriendschap. In feite gaan we tijdelijk een ‘vriendschap’ met elkaar aan, waarin jij bepaalt in hoeverre je hier op wilt leunen. We ondersteunen je daarbij met onze kennis en draag waar nodig mogelijkheden aan. Tijdens het helpen organiseren van een bijzondere uitvaart in de Hoeksche Waard, ondersteun ik je van mens tot mens bij het maken van de juiste beslissingen. De drie kernwaarden betrouwbaarheid, toewijding en verbondenheid vind je terug in onze begeleiding.

Vul het contactformulier in

Heb jij over de begeleiding bij het organiseren van een bijzondere en persoonlijke uitvaart in de Hoeksche Waard? Vul dan het contactformulier in of maak een vrijblijvende afspraak. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak door te bellen naar +31 6 11 19 30 77 of stuur een e-mail naar algemeen@philiauitvaart.nl.