Duurzame Uitvaart Hoeksche Waard

Betekenisvolle uitvaarten
We kijken naar jouw wensen
Transparant in de kosten

Een duurzame uitvaart regelen in de Hoeksche Waard

Is jouw dierbare overleden en ben je opzoek naar een uitvaartbegeleider die een duurzame uitvaart in de Hoeksche Waard verzorgt? Neem dan contact op met Philia Uitvaartbegeleiding. Met onze kennis bieden wij ondersteuning bij het maken van duurzame keuzes. Afscheid nemen kan op allerlei manieren. Duurzame uitvaarten vragen om aandacht bij het maken van materiaalkeuzes en die van invloed zijn op de CO2 footprint.

Philia Uitvaartbegeleiding werkt onafhankelijk, is volledig transparant en heeft geen afspraken met vaste leveranciers. Wij hebben daardoor geen belangen bij de keuzes die gemaakt worden. Waardoor de crematiekosten of kosten voor begraven veelal gunstiger uitvallen. Kijk bij tarieven voor uitleg uitvaartkosten of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Informatie duurzame uitvaarten

Uitvaartbegeleider
Peggy de With

Sinds 2016 ben ik werkzaam als uitvaartbegeleider en in mei 2019 ben ik gestart als zelfstandig uitvaartondernemer in de Hoeksche Waard. Door het bieden van Uitvaartbegeleiding met een frisse blik in een traditionele omgeving, wil ik onderscheidend zijn op het huidige aanbod. Ik verzorg begrafenissen, crematies en resomaties in de omgeving van de Hoeksche Waard, maar ook daarbuiten.

Met de komst van Natuurbegraafplaats Zomerlanden ben ik mij gaan verdiepen in Duurzame uitvaarten. Niet alleen bij uitvaarten maar ook bij de bedrijfsvoering staat duurzaamheid voorop. Voor elk onderdeel van de uitvaart kan ik één of meerdere duurzame opties bieden. Is er een specifieke wens op gebeid van duurzaamheid, ik zoek deze graag voor je uit.

Kosten duurzame uitvaart
Hoeksche Waard

Voor elk budget een passende uitvaart dat is het uitgangspunt van
Philia Uitvaartbegeleiding. Duurzame uitvaarten verzorgen vraagt om een andere benadering. Deze benadering kan enerzijds kosten besparen en anderzijds extra kosten met zich meebrengen. Ook bij duurzame uitvaarten zijn de kosten uiteenlopend en niet op voorhand te zeggen.

De keuze voor de uitvaartkist, de locatie, de invulling van het afscheid en de catering hebben invloed op de totale kosten voor een duurzame uitvaart in de Hoeksche Waard. Het zijn juist deze persoonlijke wensen die invloed hebben op de kosten voor een duurzame uitvaart in de Hoeksche Waard en zijn dus niet op voorhand te bepalen. Kijk bij prijsvoorbeelden voor een indicatie van de kosten.

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen?

Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak

Wil je weten welke mogelijkheden er zijn bij het verzorgen van een duurzame uitvaart in de Hoeksche Waard? Neem dan contact op  +31 6 11 19 30 77 of vul het contactformulier in voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Of vraag het persoonlijk wensenboek aan om alle duurzame uitvaartwensen in vast te leggen.