Natuurbegraven Hoeksche Waard

Betekenisvolle uitvaarten
We kijken naar jouw wensen
Transparant in de kosten

Natuurbegraven Hoeksche Waard

Philia Uitvaartbegeleiding verzorgt in samenwerking met Natuurbegraafplaats Zomerlanden  begrafenissen in de natuur. Sinds 2021 is natuurbegraven mogelijk in Heinenoord/ binnen de Gemeente Hoeksche Waard. Wil je weten of begraven in de natuur iets voor jou is lees dan verder in deze blog.

Heb je hulp nodig bij het regelen van een begrafenis in de natuur. Met onze kennis en ervaring bieden wij ondersteuning bij het maken van de vele keuzes die er zijn. Kies je voor en duurzame uitvaart dan is er  extra aandacht bij het maken van de juiste materiaalkeuzes en die van invloed zijn op de CO2 footprint.

Philia Uitvaartbegeleiding werkt onafhankelijk, is volledig transparant en heeft geen afspraken met vaste leveranciers. Wij hebben daardoor geen belangen bij de keuzes die gemaakt worden. Waardoor de begraafkosten veelal gunstiger uitvallen. Kijk bij tarieven voor uitleg uitvaartkosten of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Informatie duurzame uitvaarten

Uitvaartbegeleider
Peggy de With

Sinds 2016 ben ik werkzaam als uitvaartbegeleider en in mei 2019 ben ik gestart als zelfstandig uitvaartondernemer in de Hoeksche Waard. Door het bieden van Uitvaartbegeleiding met een frisse blik in een traditionele omgeving, wil ik onderscheidend zijn op het huidige aanbod. Ik verzorg begrafenissen, crematies en resomaties in de omgeving van de Hoeksche Waard, maar ook daarbuiten.

Met de komst van Natuurbegraafplaats Zomerlanden ben ik mij gaan verdiepen in Duurzame uitvaarten. Niet alleen bij uitvaarten maar ook bij de bedrijfsvoering staat duurzaamheid voorop. Voor elk onderdeel van de uitvaart kan ik één of meerdere duurzame opties bieden. Is er een specifieke wens op gebeid van duurzaamheid, ik zoek deze graag voor je uit.

Wat is natuurbegraven

Natuurbegraven is de oudste en meest natuurlijke manier om een overledene te begraven. De natuur ontfermt zich over het lichaam en het graf. Met het blijvende grafrecht en het gebruik van natuurlijke materialen beschermen we de natuur.

Een overledene word begraven in een biologisch afbreekbare kist, lijkwade of urn. Zo krijgt de natuurlijk alle mogelijkheid en rust om weer volledig tot bloei te komen.

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen?

Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak

Wil je weten welke mogelijkheden er zijn bij het verzorgen van een duurzame uitvaart in de Hoeksche Waard? Neem dan contact op  +31 6 11 19 30 77 of vul het contactformulier in voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Of vraag het persoonlijk wensenboek aan om alle duurzame uitvaartwensen in vast te leggen.