Nieuws & Reviews

Zorgna

Geplaatst op Categorieën NieuwsTags , ,

15-2-2020

Zorgna boekje

Ook in de periode na de uitvaart moeten er veel zaken geregeld worden. Aan de ene kant zijn er de emoties die veel aandacht en energie vragen en aan de andere kant moet je veel regelen en zakelijke beslissingen nemen. Vaak gaan deze beslissingen over onderwerpen waar je nog niet eerder mee te maken hebt gehad. Het boekje Zorgna wat je van mij ontvangt in de week van de uitvaart kan daarbij helpen. De chronologische opbouw, het complete overzicht, handige checklists en adressen van relevante instanties en informatieverstrekkers bieden helderheid en hulp. Dat bespaart een hoop moeite en onduidelijkheid.

Nazorg

De dag van de uitvaart is geweest, langzaam komt het besef dat het leven nooit meer hetzelfde zal zijn. Een moeilijke periode die veel aandacht en energie van je vraagt. Daarom neem ik een aantal dagen na de uitvaart contact met je op om te horen hoe alles verloopt. Misschien zijn er vragen of heb je behoefte aan hulp of een luisterend oor.

Een aantal weken na de uitvaart kom ik bij je langs. We kijken dan terug op de week van de uitvaart, we nemen samen de uitvaartnota door en ik ben er om te horen of ik je nog ergens bij kan ondersteunen.

Dat kan zijn op praktisch gebied bijvoorbeeld bij het verzorgen van dankkaartjes, de keuze as-bestemming of grafmonument. Of misschien heb je hulp nodig bij het vinden van de juiste instanties. Net als in de week van de uitvaart luister ik naar de behoeftes en begeleid je bij het maken van de juiste stappen.

Meer informatie over de periode ná de uitvaart kan je vinden op  www.philiauitvaart.nl/na-de-uitvaart Hier staan tevens de directe links weergegeven voor het opzeggen van social media accounts.