Bijzondere uitvaarten

Bijzondere uitvaarten

Voor een bijzondere uitvaart in de Hoeksche Waard

Bij Philia Uitvaartbegeleiding kan je terecht wanneer je een bijzondere uitvaart in de Hoeksche Waard wenst voor jouw overleden dierbare. Samen gaan we op zoek naar wat het leven van jouw dierbare zo uniek maakte en laten dit terug komen tijdens deze bijzondere begrafenis. Waar meer tijd voor nodig is, nemen we de tijd voor om zo alle wensen te vertalen in een warm en waardig afscheid. De naam ‘Philia’ betekent in het Grieks ‘vriendschap’. Als je iemand als vriend beschouwt, wens je diegene altijd het beste toe. Zo is een bijzondere begrafenis, waarbij het echt draait om hoe het leven van jouw dierbare eruitzag, een mooie laatste ode.

De mogelijkheden bij een bijzondere uitvaart in de Hoeksche Waard

Een bijzondere begrafenis of uitvaart kan in ieder aspect van de uitvaart in de Hoeksche Waard terugkomen. Zo is het mogelijk om:

  • jouw dierbare op zijn of haar lievelingsplek op te baren, met of zonder koeling;
  • met eigen vervoer naar de begraafplaats of het crematorium te rijden;
  • het afscheid te organiseren op elke gewenste (geschikte) locatie;
  • te decoreren met bijzondere bloemenarrangementen;
  • exclusieve rouwkaarten te versturen;
  • live muziek te spelen.

Ondersteuning bij een bijzondere uitvaart in de Hoeksche Waard

Bij het organiseren van een bijzondere uitvaart in de Hoeksche Waard, gaan we tijdens een eerste gesprek op zoek naar het soort afscheid dat het beste past bij het leven van jouw dierbare. We staan naast je bij het maken van de vele keuzes die er zijn. Daarnaast zorgen wij ervoor dat alle partijen die betrokken zijn bij een bijzondere uitvaart precies weten wat er van hen verwacht wordt. Zo verloopt alles op de dag van de uitvaart zo soepel mogelijk. Naast het helpen organiseren van een bijzondere begrafenis in de Hoeksche Waard, zijn we er vooral om je te ondersteunen van mens tot mens. Met elkaar werken we in alle rust toe naar een passend afscheid voor jouw vriend of familielid.

Neem contact op voor meer informatie

Wil je een bijzondere begrafenis regelen in de Hoeksche Waard voor jouw dierbare? Of wil je graag meer informatie over wat wij voor je kunnen betekenen,  ook
na de uitvaart? Neem dan telefonisch contact met ons op en maak vrijblijvend een afspraak. Tijdens onze vrijblijvende afspraak worden alle wensen en mogelijkheden besproken om een bijzondere begrafenis in de Hoeksche Waard te organiseren.

Vertrouwd dichtbij

Bij overlijden dag en nacht bereikbaar