Maatschappelijk ondernemen

Maatschappelijk betrokken ondernemen

Maatschappelijk betrokken ondernemen

Philia Uitvaartbegeleiding zet zich in om de dood bespreekbaar te maken, door zoveel mogelijk informatie te delen met jong en oud;

Boeken en overige informatie

Passiehoek

In de winkel “het PassieHoekje” aan de Gravin Sabinastraat 40 te Zuid-Beijerland stelt Philia Uitvaartbegeleiding informatie beschikbaar voor mensen die meer willen weten over het levenseinde en de uitvaart.

Bij de koffiehoek zijn boeken te leen en voorbeelden van assieraden en urnen te bezichtigen.

Lezingen

Informatieavonden

Philia Uitvaartbegeleiding organiseert elke eerste dinsdag van de maand een maandelijkse inloopavond voor vragen over een begrafenis, crematie, verzekeringen en overige vragen die rondom een uitvaart kunnen spelen.

U bent van harte welkom in het koffiehoekje bij de PassieHoek (voormalig pand bloemist) Gravin Sabinastraat 40 te Zuid-Beijerland vanaf 19.00 uur tot 20.00 uur.
De koffie staat voor u klaar.

Philia Uitvaartbegeleiding organiseert lezingen en informatieavonden waarin een specifiek onderwerp gerelateerd aan de dood zal worden uitgediept. Het definitieve afscheid van het leven en van onze dierbaren willen we graag bespreekbaar maken. Wanneer en waar deze lezingen worden gehouden kunt u lezen op onze facebookpagina.

 

Waakmand

Philia Uitvaartbegeleiding

Wij begrijpen waar je als naasten mee te maken krijgt bij een overlijden. Daarom stelt Philia Uitvaartbegeleiding een waakmand ter beschikking. Deze mand is er om het je comfotabeler te maken bij het waken, maar ook om je alvast wat te verdiepen in de gang van zaken na het overlijden.

Er zit een bluetooth speaker in om je lievelingsmuziek te streamen, een warme deken en een zacht kussen voor wat comfort. Diverse kaarsjes, geurstaafjes met ontspannende werking, een leeslampje, gedichtbundels, boeken over de dood, informatiebladen en wat lekkers om te snoepen. Zo hopen wij een beetje verzachting te kunnen brengen tijdens deze intense periode van definitief afscheid nemen, van loslaten van twee kanten.

Wil je gebruik maken van deze waakmand? Neem dan contact op met 06-11193077.

Zinvolle ontmoetingen

Herkenning en erkenning

Samen met een deskundige op het gebied van rouw en verlies organiseert Philia Uitvaartbegeleiding zinvolle ontmoetingen zoals koken met rouwende. Tijdens het gezamenlijk koken staat het rouwen centraal. Elkaar ontmoeten en ondersteunen door het delen van ervaringen. Ook hier zijn we op de achtergrond aanwezig om je te ondersteunen als je dat prettig vindt.

Blad - Philia uitvaart

Vertrouwd dichtbij

Bij overlijden dag en nacht bereikbaar