Nieuws & Reviews

J. van der Wijden – Januari 2020

Geplaatst op Categorieën Reviews

Peggy, dankjewel voor je steun bij de uitvaart van mijn vader.

We hadden al een soort wenslijst die hij zelf opgesteld had. Hier waren we blij mee. Ook dat jij deze zorgeloos doorliep met adviezen en tips die bij het geheel pasten. Je bent een relaxte organizer maar ook betrouwbaar. Wat je zegt doe je en anders bespreek je het. Ook momenten die plots iets anders liepen dan dat besproken was pakte je flexibel maar rustig op. 

Ontzettend veel belangstellenden en nabestaanden waren ook helemaal te spreken over de informele, ontspannen en kindvriendelijke setting. Er waren mensen die er spijt van hadden dat ze de kinderen niet meegenomen hadden. Wij vinden dat een compliment. 

Er werd ook gevraagd of je ook buiten deze regio beschikbaar zou zijn. Voor deze mensen hopen wij dat een afscheid nog even duurt. Maar als het zover komt dan gunnen we ze jou….

Onze speciale dank gaat uit naar je zorg voor een afscheid op maat voor “Ma” Ma heeft al jaren Alzheimer en wist vaak niet eens meer wie Sjaak was. Jij hebt er voor gezorgd dat ze afscheid nam van haar man na een liefdevol huwelijk dat 63 jaar duurde. Ze zag het en ze begreep het. Ze had zelfs verdriet. Dit besef (al hebben we haar daarna niet meer over “Pa” gehoord) was voor ons het waardevolste moment. 

Nogmaals dank,

Jan en Sharon (Dordrecht)