Nieuws & Reviews

Fam. Loose – Februari 2020

Geplaatst op Categorieën Reviews

Onze moeder overleed en we moesten meteen denken aan iemand die vol lof over Philia Uitvaartbegeleiding sprak. Het kwam op mij over als warm en ruimte voor eigen inbreng zonder haken en ogen.

In het eerste telefonische contact begreep Peggy direct wat we wilden en kwam toen met het voorstel onze moeder te balsemen. We waren niet op de hoogte van deze mogelijkheid maar we hadden het voor geen goud anders gewild. Ook mensen die afscheid kwamen nemen, troffen onze moeder thuis aan op de bank. Het leek of ze sliep. Zo met haar hoofd iets opzij en de hechting verwijderd waardoor de kaak iets open was wat een natuurlijke uitstraling gaf. Veel gehoord: “Straks tilt ze haar hoofd op en mengt zich in het gesprek”. Ook het respectvol omgaan met onze moeder sprong er uit. Dit zorgde ervoor dat we het overlijden makkelijker konden accepteren.

Peggy was er en toch ook niet. Heel knap. Hierdoor hadden we alle vrijheid om een afscheid te organiseren voor onze moeder waar we nu met een goed gevoel op terugkijken.

We dachten. Nu houdt de zorg op. We hadden het mis. Peggy hield telefonisch contact en had een luisterend oor zonder alleen maar zakelijk te zijn. Ze was oprecht in ons welzijn geïnteresseerd.

Peggy, we willen je heel erg bedanken voor alles.

Irma en Desiree