Nieuws & Reviews

N. Bink – Juli 2019

Geplaatst op Categorieën Reviews

12 juli 2019, de dag dat mijn lieve mama overleed aan de gevolgen van Lewy Body Dementie. En nu … van mijn beste vriend Danny kreeg ik het telefoon nummer van Peggy, hij had (helaas) al 2x eerder met Peggy een uitvaart mee gemaakt en ervaarde dit als zeer prettig, ook ik kon Peggy daar ik bij beide deze uitvaarten aanwezig was.
Ik belde Peggy einde van de middag en ze wist precies wie ik was, Danny had haar al ingelicht.. het eerste gesprek met Peggy was prettig en rustig ondanks mijn grote verdriet.

Mama is zaterdag 13 juli opgehaald en ik mocht haar wassen en aankleden, hier was mijn eerste persoonlijke contact met Peggy. Wat een fijn mens… en wat een begrip, mama’s laatste weken waren zeer heftig en ik had moeite mama alleen te laten of in de handen van een ander. Ik had de totale regie in handen, er gebeurde niets wat ik niet wilde.

De gesprekken die ik met Peggy heb gevoerd om een mooi draaiboek te maken voor mama’s uitvaart waren zeer prettig en warm. Ideeën die vanuit Peggy kwamen waren mooi en deze heb ik dan ook gebruikt. Het is Peggy gelukt om samen met mij een mooi een eerbiedig afscheid te geven voor mama, de manier waarop ook Peggy mijn mama benaderde gaf mij zo een fijn gevoel, ze was wel dood maar voor mij nog heel aanwezig en belangrijk. Met veel respect, eerbied en liefde hebben we mama uitgezwaaid.
Na de crematie hebben we elkaar nog persoonlijk gesproken bij mij thuis en ook hier bleek wel dat de keuze om met Peggy mama’s laatste reis te plannen de juiste is geweest.
Ik kan vanuit de grond van mijn hart zeggen dat Peggy de juiste persoon is om mensen het gevoel te geven dat alles er toe doet, de overledene en de nabestaande!

Lieve Peggy bedankt voor alles en met name je warmte die ik gevoeld heb ten tijden van het regelen van mama’s crematie.

N. Bink (Zwijndrecht)

Deel dit bericht