Speciale uitvaart organiseren Hoeksche Waard

Geen traditionele uitvaarten
We kijken naar je wensen
Transparant in de kosten

Een speciale uitvaart organiseren in de Hoeksche Waard

Philia Uitvaartbegeleiding helpt je bij het organiseren van een speciale uitvaart in de Hoeksche Waard. Waarbij we stil staan bij wat het leven van jouw dierbare zo speciaal maakte. Philia uitvaartbegeleiding onderscheidt zich door het organiseren van bijzondere uitvaarten. Waarbij uitgegaan wordt van dat wat iemands leven zo speciaal maakte zonder uit te gaan van dat wat gebruikelijk is. Zodat ook de uitvaart aansluit op de levensdagen van jouw dierbare.

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen?

Blad - Philia uitvaart
Blad met bloem - Philia uitvaart

Een speciale uitvaart organiseren in de Hoeksche Waard door middel van mijn hulp

Samen organiseren we een speciale uitvaart/begrafenis in de Hoeksche Waard voor jouw familielid of vriend. Dat kan in een aula van een uitvaartcentrum, maar ook in het lievelingsrestaurant, de kantine van een sportvereniging of een andere passende en geschikte locatie. Als uitvaartverzorger, werken wij met een speciale rouwkaartencollectie die aansluit bij de setting van elke bijzondere uitvaart. En nog veel meer keuzes die gemaakt moeten worden om een speciale uitvaart te organiseren. Wat de persoonlijke voorkeuren ook zijn, samen zorgen we dat het verhaal van jouw overleden dierbare goed naar voren komt tijdens de begrafenis.

Maak een vrijblijvende afspraak

Neem contact met ons op wanneer je begeleiding wenst bij het organiseren van speciale uitvaart voor een begrafenis in de Hoeksche Waard. Samen werken we aan een persoonlijke begrafenis voor jouw overleden vriend of familielid. De drie kernwaarden betrouwbaarheid, toewijding en verbondenheid staan hierbij centraal in onze begeleiding. Wij zijn te bereiken door te bellen naar +31 6 11 19 30 77 of stuur een e-mail naar algemeen@philiauitvaart.nl.