Crematie Hoeksche Waard

Betekenisvolle uitvaarten
We kijken naar je wensen
Transparant in de kosten

Uitvaartbegeleiding Hoeksche Waard

Afscheid nemen kan op allerlei manieren. Wanneer je een dierbare verliest, helpt Peggy de With uitvaartondernemer in Zuid-Beijerland, bij het vinden van een vorm en een locatie die bij jou en de overledene past. Zij staat naast je bij het maken van de vele keuzes die er zijn en begeleidt bij het vormgeven van de uitvaart in ‘s-Gravendeel, Heinenoord, Klaaswaal, Maasdam, Mijnsheerenland, Mookhoek, Nieuw-Beijerland, Numansdorp, Oud-Beijerland, Piershil, Puttershoek, Strijen, Strijensas, Westmaas of in de omgeving rondom de Hoeksche Waard.

Peggy de With is een gediplomeerd uitvaartondernemer en ondersteunt voor en na het overlijden, bij het organiseren van een passend afscheid in onder andere Oud-Beijerland of elders in de gemeente Hoeksche Waard. Door goed te luisteren naar wat er wel en niet verteld wordt, vertaald zij de uitvaartwensen naar een waardig en warm afscheid. Daarbij wordt ook rekening gehouden met de uitvaartkosten, zodat er voor ieder budget een passend afscheid kan worden georganiseerd.

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen?

Uitvaart Hoeksche Waard

Ben je opzoek naar een betrokken uitvaartbegeleider in de Hoeksche Waard?

Philia Uitvaartbegeleiding ontzorgt door alles uit handen te nemen zodat jij en jouw naasten in alle rust afscheid kunnen nemen zonder daarbij aan alles te moeten denken. Van het verzorgen en kleden van de overledene tot de rouwkaart, van de opbaring tot het schrijven van teksten voor de uitvaart en nog veel meer.

Door overzicht te brengen in de vele keuzes die er zijn, wordt je stap voor stap begeleid. Waar tijd voor is nemen we ook tijd voor, niet alles hoeft tijdens het eerste gesprek geregeld te worden.

Philia Uitvaartbegeleiding ondersteunt bij het afscheid nemen,
precies zoals jij het wil.

Philia Uitvaartbegeleiding gaat heel ver als het gaat om individuele uitvaartwensen, zonder rekening te houden met hoe het hoort of hoe het altijd ging. Geen ingewikkelde of gedateerde gewoontes, maar alle ruimte om samen een creatief en betekenisvol afscheid vorm te geven.

Neem contact op

Neem contact op  +31 6 11 19 30 77 voor begeleiding bij een crematie in
‘s-Gravendeel, Heinenoord, Klaaswaal, Maasdam, Mijnsheerenland, Mookhoek, Nieuw-Beijerland, Numansdorp, Oud-Beijerland, Piershil, Puttershoek, Strijen, Strijensas, Westmaas, Zuid-Beijerland of in de omgeving rondom de Hoeksche Waard

Heb je nog vragen of wens je meer informatie? Maak dan een vrijblijvende afspraak!
Stuur een e-mail aan algemeen@philiauitvaart.nl.

Meer informatie over mijn dienstverlening vindt je hier 
Meer informatie over de kosten vindt je hier