Uitvaart regelen Hoeksche Waard

Geen traditionele uitvaarten
We kijken naar je wensen
Transparant in de kosten

Een uitvaart regelen in de Hoeksche Waard

Wanneer je een uitvaart moet regelen in de Hoeksche Waard, helpt Philia Uitvaartbegeleiding hierbij. Er komt namelijk nog erg veel bij kijken en dat terwijl je het verlies van een dierbare nog moet verwerken. Zo moet je de laatste verzorging van jouw overleden vriend of familielid regelen. We regelen eerst het wassen en kleden van jouw dierbare en kiezen we een locatie voor het opbaren. Misschien wil je mee tijdens het overbrengen naar een uitvaartcentrum of bespreken we de mogelijk tot thuis opbaren. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van dingen die je moet regelen voor een uitvaart in de Hoeksche Waard.

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen?

Blad - Philia uitvaart
Blad met bloem - Philia uitvaart

Een uitvaart regelen in de Hoeksche Waard met behulp van een uitvaartbegeleider

Bij Philia Uitvaartbegeleiding helpen we jou bij het regelen van een uitvaart in de Hoeksche Waard: of dit nu voor een crematie of begrafenis is. Samen kijken we naar de belangrijke details van de levensdagen van jouw overleden vriend of familielid, om dit verhaal over te kunnen brengen tijdens de uitvaart. Betrouwbaarheid, toewijding en verbondenheid zijn de drie kernwaarden die centraal staan bij onze uitvaartbegeleiding. In onze communicatie en tarieven zijn we open, eerlijk en transparant zodat je niet voor verassingen komt te staan. Met onze innovatieve kijk op uitvaarten onderscheiden wij ons van dat wat gebruikelijk is.

Neem contact met mij op voor een vrijblijvend eerste gesprek

Voor meer informatie over deze innovatieve begeleiding bij het regelen van een uitvaart in de Hoeksche Waard, maak je een vrijblijvende afspraak voor een eerste gesprek. Neem contact met ons op door te bellen naar +31 6 11 19 30 77 of stuur een e-mail naar algemeen@philiauitvaart.nl. Heb je nog een vraag over bijvoorbeeld de tarieven? Vul dan eenvoudig het contactformulier in.