Uitvaartbegeleiding Hoeksche Waard

Geen traditionele uitvaarten
We kijken naar je wensen
Transparant in de kosten

Uitvaartbegeleiding in de Hoeksche Waard

Kies voor uitvaartbegeleiding van een gediplomeerd uitvaartondernemer wanneer je een begrafenis of crematie moet regelen in de Hoeksche Waard. Voor een uitvaart moet je namelijk veel regelen en dat terwijl je nog het verlies van een overleden dierbare moet verwerken. Bij Philia Uitvaartbegeleiding word je zowel voor, tijdens als na de uitvaart in de Hoeksche Waard ondersteunt door een gediplomeerde uitvaartondernemer. Iedere uitvaart is uniek maar heeft altijd één ding gemeen en dat is het verdriet van loslaten.

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen?

Blad - Philia uitvaart
Blad met bloem - Philia uitvaart

Wat te verwachten van onze uitvaartbegeleiding in de Hoeksche Waard

‘Philia’ betekent in het Grieks ‘vriendschap’. Wanneer je iemand als vriend beschouwt, wens je diegene altijd het beste toe. Dit is dan ook de visie waar wij als uitvaartondernemer mee werken tijdens onze uitvaartbegeleiding in de Hoeksche Waard. Voor het regelen van een uitvaart, gaan we tijdens een eerste gesprek eerst op zoek naar het soort afscheid dat past bij het leven van jouw vriend of familielid. Samen werken we in alle rust toe naar een passend afscheid voor jouw dierbare. Als uitvaartverzorger helpen wij jou bij het maken van de vele keuzes die er zijn. Bij mijn uitvaartbegeleiding in de Hoeksche Waard staan de drie kernwaarden betrouwbaarheid, toewijding en verbondenheid centraal.

Vul het contactformulier in of maak een afspraak

Wil je graag in de Hoeksche Waard gebruik maken van de uitvaartbegeleiding van een uitvaartondernemer? Maak dan een afspraak. Je bereikt ons door te bellen naar +31 6 11 19 30 77 of stuur een e-mail naar algemeen@philiauitvaart.nl. Tijdens de begeleiding ontvang je ook een boekje waarin staat wat er na de uitvaart nog geregeld moet worden.