Begrafenis regelen Hoeksche Waard

Betekenisvolle uitvaarten
We kijken naar jouw wensen
Transparant in de kosten

Een begrafenis in de Hoeksche Waard

Is jouw dierbare overleden en ben je opzoek naar een uitvaartbegeleider die de begrafenis in de Hoeksche Waard verzorgt? Neem dan contact op met Philia Uitvaartbegeleiding. Wij bieden uitvaartbegeleiding bij het verzorgen van een herdenking- of afscheidsdienst in ‘s-Gravendeel, Klaaswaal, Maasdam, Mijnsheerenland, Puttershoek,  Westmaas,  Mookhoek, Strijen, Strijensas, Heinenoord, Nieuw-Beijerland, Oud-Beijerland, Piershil, Numansdorp of Zuid-Beijerland.

Afscheid nemen kan op allerlei manieren; informeel, ceremonieel, intiem, duurzaam en ingetogen. Wij begeleiden bij het maken van de juiste keuzes die komen kijken bij elk type uitvaart. Zodat de begrafenis aansluit op het geleefde leven van jouw dierbare in een omgeving en sfeer die voor iedereen vertrouwd en herkenbaar is.

Wat te doen na overlijden?

Blad - Philia uitvaart

Begrafenisondernemer
Peggy de With

Sinds 2016 ben ik werkzaam als uitvaartbegeleider en in mei 2019 ben ik gestart als zelfstandig begrafenisondernemer in de Hoeksche Waard. Door het bieden van Uitvaartbegeleiding met een frisse blik in een traditionele omgeving, wil ik onderscheidend zijn op het huidige aanbod.

Ik verzorg begrafenissen, crematies en resomaties in de omgeving van de Hoeksche Waard, maar ook daarbuiten. Ben je opzoek naar een begrafenisondernemer die op een betekenisvolle manier de uitvaart verzorgt neem dan contact op +31 6 11 19 30 77 .

Kosten begrafenis
Hoeksche Waard

Voor elk budget een passende uitvaart dat is het uitgangspunt van
Philia Uitvaartbegeleiding. De keuze voor de uitvaartkist, de locatie, de invulling van de begrafenisplechtigheid en de catering heeft invloed op de totale kosten voor de begrafenis. Het zis daarom op voorhand niet te zeggen wat een uitvaart precies kost. Kijk bij prijsvoorbeelden voor een indicatie van de kosten voor een begrafenis in de Hoeksche Waard.

Philia Uitvaartbegeleiding werkt onafhankelijk, is volledig transparant en heeft geen afspraken met vaste leveranciers. Wij hebben daardoor geen belangen bij de keuzes die gemaakt worden. Waardoor de crematiekosten of kosten voor begraven veelal gunstiger uitvallen. Kijk bij tarieven voor uitleg uitvaartkosten of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen?

Blad - Philia uitvaart

Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak

Heb je vragen over een begrafenis in de Hoeksche Waard? Neem dan contact op  +31 6 11 19 30 77 of vul het contactformulier in voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Of vraag het persoonlijk wensenboek aan om alle uitvaartwensen voor in vast te leggen.