Persoonlijke begrafenis Hoeksche Waard

Geen traditionele uitvaarten
We kijken naar je wensen
Transparant in de kosten

Een persoonlijke begrafenis in de Hoeksche Waard

Philia uitvaartbegeleiding begeleidt jou bij het regelen van een persoonlijke begrafenis in de Hoeksche Waard. Wij verzorgen geen traditionele uitvaarten, maar gaan samen op zoek naar de kleine details die het leven van jouw dierbare zo uniek maakte. Op deze manier een uitvaart op maat te organiseren in de Hoeksche Waard, ontstaat een persoonlijke begrafenis waar het verhaal van de levensdagen van jouw overleden dierbare wordt verteld.

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen?

Blad - Philia uitvaart
Blad met bloem - Philia uitvaart

De werkwijze voor een persoonlijke begrafenis in de Hoeksche Waard

Voor een uitvaart op maat in de Hoeksche Waard is tijd en kennis nodig. Tijdens het eerste gesprek gaan we op zoek naar het soort afscheid dat het beste past bij het leven van jouw dierbare. Door ons als gediplomeerd begrafenisondernemer in te leven in de sfeer en gewoontes, voelen wij goed aan wat de behoeftes en wensen zijn. Hierdoor geven wij, indien daar behoefte aan is, suggesties bij het organiseren van een speciale uitvaart op maat in de Hoeksche Waard. Na dit eerste gesprek werken wij alle gegevens verder uit en stemmen wij alles af met alle betrokken partijen. Wanneer inhoudelijk alles bekend is, krijg je een draaiboek waarin alles stap voor stap staat aangegeven. Een draaiboek brengt overzicht, houvast en rust. Hierdoor heb jij de mogelijkheid om je verder in alle rust voor te bereiden voor het komende laatste afscheid.

Maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken

Heb je vragen over de tarieven van een uitvaart op maat in de Hoeksche Waard? Vul eenvoudig het contactformulier in. Wij bieden een open, eerlijk en transparante service zodat je niet voor onverwachte kosten komt te staan. Wil je graag meer weten over de mogelijkheden van een persoonlijke begrafenis in de Hoeksche Waard? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 6 11 19 30 77 of stuur een e-mail naar algemeen@philiauitvaart.nl.